Besök Paris och teamet!

Yanaï

Nationalitet: Fransk-brittisk världsmedborgare

Språk: Franska, engelska, ryska

Jag är VD och grundare av Kizoa och samordnar både det tekniska teamet och marknadsföringsteamet för att skapa den bästa plattform som finns för bildspel, video och collage. Som ett lag träffas vi alla, för att kontinuerligt komma på nya idéer för ett innovativt Kizoa.

Mina hobbys inkluderar fotografering, hårt rugbyspel och att därefter luta mig tillbaka följande dagar!

Nicolas

Nationalitet: Fransman

Språk: Franska, spanska

Jag var den först, officiellt, anställde i Kizoa och det redan 2006. Som chefsingenjör, har jag skapat och utvecklat Kizoas plattform, till det, som den används till i dag. Jag fortsätter att utveckla många nya funktioner tillsammans med resten av mitt tekniklag, så Kizoa kan fortsätta att vara en ledande foto- och videoskapande plattform!

Det sägs att jag har en skarp blick, som kan plocka upp de minsta detaljerna på alla skärmar, pixel för pixel, vilket kan vara anledningen till, att ett av mina favoritintressen inkluderar kodning. Några andra av mina fritidsintressen inkluderar byggnation och semestrar i Las Vegas!

Oumar

Nationalitet: Senegales

Språk: Franska, engelska, fula

Jag är javautvecklare och arbetar ständigt med nya projekt för att lägga till användbara och roliga funktioner i Kizoa, som alla användare gillar!

Mina hobbys inkluderar att spela fotboll, gå på bio och resa runt i världen!

Romain

Nationalitet: Fransman

Språk: Franska, Linux =)

Som PHP-utvecklare kodar jag ständigt, för att skapa och förbättra nya funktioner och alternativ på Kizoas webbplats. Detta för att säkerställa en rolig och enkel navigering för alla användare! Jag kör också tester, för att se till att Kizoa alltid är i toppform.

Min näst största hobby, efter kodning, är trolleri. Jag gjorde även några magiska trick under min intervju här på Kizoa! Jag tycker också om att läsa ... en hel del!

François

Nationalitet: Fransman

Språk: Franska, engelska, tyska, normandiska =)

Jag leder marknadsföringsteamet och ser till att få ut viktig information om våra nya uppdateringar och funktioner till hela Kizoanationen. Jag är också en viktig del i den kreativa processen, när det gäller att komma på nya funktioner och nytt innehåll för Kizoa!

Mina fritidsintressen inkluderar att kryssa omkring på min motorcykel och filma mina äventyr med min actionkamera, GoPro, njuta av allt Paris har att erbjuda och få information om de senaste innovationerna i internetvärlden!

Veronica

Nationalitet: Amerikanska

Språk: Engelska, spanska, franska

Jag är projektledare och arbetar med olika projekt, som tillåter Kizoa att erbjuda ännu fler alternativ och funktioner för en one-stop foto- och videoskapande plattform! Genom att vara en del av marknadsföringsteamet, hjälper jag också till, att hålla alla engelsk- och spansktalande användare informerade via nyhetsbrev och meddelanden på sociala media, så att de alltid vet, vad som är nytt med Kizoa!

Mina fritidsintressen inkluderar cykling, dissekera YouTube, inte bara för innehållet, utan även strukturen bakom den och att, naturligtvis, leka med min katt och hund =)

Julie

Nationalitet: Fransyska

Språk: Franska, startfraser i de flesta andra språk när kunderna ringer =)

Jag är här för att hjälpa alla fransktalande Kizoaanvändare med alla frågor de har, så att de får största möjliga kreativa upplevelse med Kizoa! Bortsett från att ge support till våra kunder, håller jag också kontoret i toppform, så Kizoa alltid fungerar på bästa sätt!

Mina fritidsintressen inkluderar att hålla jämna steg med de senaste skönhets- och modetrenderna, jag njuter av rugby genom TV-skärmen i stället för att bli påpucklad på fältet och jag dansar!

ABOUTUS_MEET_NAME_8

Nationalitet: ABOUTUS_MEET_FROM_8

Språk: ABOUTUS_MEET_LANG_8

ABOUTUS_MEET_CONTENT_8

ABOUTUS_MEET_NAME_9

Nationalitet: ABOUTUS_MEET_FROM_9

Språk: ABOUTUS_MEET_LANG_9

ABOUTUS_MEET_CONTENT_9

ABOUTUS_MEET_NAME_10

Nationalitet: ABOUTUS_MEET_FROM_10

Språk: ABOUTUS_MEET_LANG_10

ABOUTUS_MEET_CONTENT_10
Paris här kommer vi!


Historien om Kizoa sker i den vackra staden av ljus, Paris. Inte bara är Paris den perfekta bakgrunden för fantastiska bilder, men ett mindre känt faktum är, att fotografering med kamera har sitt ursprung i den omgivande regionen av Paris.
Kizoa har utvecklats längs samma väg som fotografering. Vi fortsätter arvet från alla de största uppfinnarna och innovatörerna, när det gäller fotografering och med samma passion som de hade i sitt arbete, så att vi kan erbjuda dig den Kizoa du har i dag.

1822: Det första fotografiet


Början av fotograferingskonsten går ända tillbaka till 1822. Den allra första bilden producerades av en fransk uppfinnare, Joseph Nicéphore Niépce, i hemstaden Chalon-sur-Saône, som bara ligger cirka 3 timmar från Paris. Även om han tog det första fotot genom tiderna, förstördes tyvärr hans första bild efter att många försök hade gjorts, för att duplicera det. Emellertid kunde han, framgångsrikt, 4 år senare ta ett nytt foto över utsikten från sitt fönster. Detta stycke historia kan fortfarande idag ses på Harry Ranson Center i Austin, Texas.

Fotografering: Frankrikes gåva till världen!


Några år efter Josephs milstolpeupptäckt, lyckades hans affärspartner, Louis Jacques-Mandé Daguerre, med ytterligare nyskapande fotografering. Detta genom att komma på den första kommersiellt framgångsrika fotografiska processen med hjälp av en camera obscura kallad daguerreotype. 1838 när Daguerre tog ett foto av en parisisk gata, stannade en fotgängare för att få sina skor putsade och blev därmed den första personen på ett fotografi. Denna uppfinning var så banbrytande, att Frankrike beslutade att betala Daguerre, för hans formel i utbyte att han tillkännagav sin upptäckt för världen och såsom en gåva från Frankrike, vilket han också gjorde 1839. Överklassen och inflytelserika människor runt om i världen ville ha självporträtt med hjälp av daguerreotypen. Några anmärkningsvärt kända ansikten fångade med denna uppfinning, från den tiden, inkluderar Abraham Lincoln, Edgar Allan Poe, Honoré de Balzac och flera.

Bröderna Lumière: Extraordinära innovatörer


Nästa stora milstolpe i fotografi kom med införandet av den första kommersiella användningen av färgfotografering känd som Lumière Autochrome, tack vare de franska innovatörerna, Louis och Auguste Lumière (Bröderna Lumière). De introducerade en patenterad färgfotograferingsprocess, som består av en glasplatta, belagd, på båda sidor, med mikroskopiska korn av färgad potatisstärkelse som fungerade som färgfilter. Denna nya typ av fotografering blev mycket populär för att fånga landskap och fotojournalistiska bilder.

Bröderna Lumière och filmkonsten


Inte enbart var de, de första att framgångsrikt kommersialisera färgfotograferingen, de uppfann också projicerade foton (projected cinematography). Även om Thomas Edison först hade "fångat" en spelfilm, som dock bara kunde ses av en person åt gången, genom ett titthål, var bröderna Lumière först med att projicera en spelfilm på en stor skärm. De gjorde detta genom att finslipa kinematografen som skulle fånga, skriva ut och projicera filmer på den stora skärmen. De höll sin första filmvisningen i 1895 i Paris på Salon Indien du Grand Café. Denna historiska händelse introducerade deras första film, Sortie des Usines Lumière à Lyon, (Arbetarna lämnar Lumières fabrik i Lyon). Framgången och att deras första 50-sekunders kortfilm var så populär, gjorde att de producerade många fler kortfilmer de följande månaderna.

Specialeffekter av "the one and only" kinemagikern!


Intressant nog var, att en i publiken, som var närvarande vid den första visningen av Lumièrebrödernas första kortfilm, var ingen mindre än en fransk illusionist och filmskapare, Marie-Georges-Jean Méliès, som senare blev den förste att använda olika filmtekniker, såsom stopptrick, time lapse-fotografering och framför allt specialeffekter.

Méliès mest kända filmer är "Resan till månen" och "The Impossible Voyage" som filmades 1902 och 1904. Dessa verk anses vara några av de tidigaste science fiction-filmerna och de första att visa specialeffekter, som aldrig hade setts förut. På grund av dessa banbrytande filmer, blev Méliès kallas kinemagikern.

Fotografering & Kizoa idag


Fotografering och film har kommit en lång väg, sedan Niepce fångade historiens första bild av utsikten från sitt fönster i en liten fransk stad utanför Paris. Nu - ett snabbt hopp fram till idag och till Kizoa, direkt från vårt kontor i det 20:e arrondissementet i Paris, där vi har fortsatt med innovationer och förbättringar för fotografering. Vi har skapat en one-stop webbplats och plattform, som tillåter oändliga möjligheter med bilder, videos och allt annat du kan fånga med din lins och gjuta in i en inspirerande skapelse med hjälp av din fantasi och, naturligtvis, ... Kizoa!

Kontakta oss med frågor, genom att skicka e-post till oss med formuläret nedan.

Du kan också, avgiftsfritt, komma i kontakt med oss via telefon:

Om du ringer ifrån USA: (844) 898-4402
Öppet från måndag till fredag 8am EST - 8pm EST

Om du ringer ifrån Storbritannien: 020 3445 0544
Öppet från måndag till fredag 8:00-12:00 och från 13:00-17:00 UK time

För engelsk support från andra länder, ring +1(844) 898-4402
Internationella avgifter kan förekomma.


PARIS, HÖGKVARTER:

24 rue de l'Est
75020 Paris, France
Affärsförfrågningar:
+33 1 74 87 54 83

Meddelande