Besök Paris och teamet!

img.jpg

Yanaï

Nationalitet: Fransk-brittisk världsmedborgare

Språk: Franska, engelska, ryska

Jag är VD och grundare av Kizoa och samordnar både det tekniska teamet och marknadsföringsteamet för att skapa den bästa plattform som finns för bildspel, video och collage. Som ett lag träffas vi alla, för att kontinuerligt komma på nya idéer för ett innovativt Kizoa.

Mina hobbys inkluderar fotografering, hårt rugbyspel och att därefter luta mig tillbaka följande dagar!

Nicolas

Nationalitet: Fransman

Språk: Franska, spanska

Jag var den först, officiellt, anställde i Kizoa och det redan 2006. Som chefsingenjör, har jag skapat och utvecklat Kizoas plattform, till det, som den används till i dag. Jag fortsätter att utveckla många nya funktioner tillsammans med resten av mitt tekniklag, så Kizoa kan fortsätta att vara en ledande foto- och videoskapande plattform!

Det sägs att jag har en skarp blick, som kan plocka upp de minsta detaljerna på alla skärmar, pixel för pixel, vilket kan vara anledningen till, att ett av mina favoritintressen inkluderar kodning. Några andra av mina fritidsintressen inkluderar byggnation och semestrar i Las Vegas!

img.jpg
img.jpg

Thomas

Nationalitet: Fransman

Språk: Franska, engelska

Min huvudsakliga roll är att förvandla Kizoa från flash till HTML5 tillsammans med resten av det tekniska teamet. Samtidigt med detta projekt arbetar jag också med att förbättra nya funktioner och alternativ för en helt ny och förbättrad Kizoa!

Mina hobbies inkluderar kreativ kodning, makrofotografi, matlagning och att titta på tv-serier!

Shane

Nationalitet: Fransman

Språk: Franska, engelska, kreolska, gujarati (ett språk i Indien) och nybörjarspanska

Jag jobbar i samarbete med Thomas för att omkoda Kizoa till HTML5. Jag håller också på med att utveckla vårt helt nya galleri för alla i Kizoagemenskapen att de kan se och dela med sig av sina fina skapelser!

Mina hobbies inkluderar film, fotboll, datorprogrammering och att spela videospel!

img.jpg
img.jpg

François

Nationalitet: Fransman

Språk: Franska, engelska, tyska, normandiska =)

Jag är marknadschef och övervakar ledningen av nya projekt såsom den revolutionerande Kizoa mobilappen! Jag är också en viktig del av den kreativa processen, när det gäller att tänka ut nya funktioner och innehåll för Kizoa.

Mina hobbyer inkluderar att glida fram på min motorcykel och filma mina äventyr med min GoPro, att njuta av allt Paris har att erbjuda och bli informerad om de senaste innovationerna i internetvärlden!

Veronica

Nationalitet: Amerikan, fransman, österrikare

Språk: Engelska, spanska, franska

Som marknadschef för teamet leder jag marknadsföringsgruppen för att förbereda och distribuera viktiga uppdateringar, nyheter och exklusiva funktioner på Kizoa. Jag övervakar även alla våra online-reklamkampanjer och hanterar de engelsk- och spansktalande marknaderna.

Mina hobbyer inkluderar cykling, att lära mig spela piano och att resa!

img.jpg
img.jpg

Julie

Nationalitet: Fransyska

Språk: Franska

Jag är inte bara ansvarig för kundsupporten för våra fransktalande användare, jag övervakar även kundsupportutbildningen för nya Kizoalagmedlemmar. Jag tar också hand om olika administrativa uppgifter på kontoret, samt erbjuder assistans till Yanaï.

Mina hobbyer inkluderar att hålla mig uppdaterad om de senaste skönhets- och modetrenderna, titta på rugby och att dansa!

Isotta

Nationalitet: Italienska

Språk: Italienska, franska, engelska

Jag övervakar den italienska marknaden för Kizoa, vilket inkluderar att skicka ut nyhetsbrev för alla spännande uppdateringar av Kizoa, att vägleda användare via e-post eller telefon, uppdateringar av Kizoa till italienska, samt hantering av pressrelationer på italienska.

Mina hobbyer inkluderar figurrullskridskoåkning, att resa, måla och cykla!

img.jpg
img.jpg

Julia

Nationalitet: Tyska, polska

Språk: Tyska, polska, engelska, franska

Jag har ansvaret för den tysktalande marknaden för Kizoa, vilket inkluderar att se till, att våra användare alltid är informerade om våra senaste uppdateringar, samt att hjälpa till med eventuella frågor de kan ha. Jag övervakar också alla pressrelationer på tyska, så att du alltid får nyheter om de senaste scoopen från Kizoa!

Mina hobbyer inkluderar rock- and metalmusik, konserter, böcker, bio och pole dancing ... för att träna självklart! ;)

Armine

Nationalitet: Armeniska

Språk: Armeniska, ryska, engelska, franska

Jag tar hand om kundsupporten för våra engelsktalande användare, genom att svara på eventuella frågor du kan ha via e-post eller via telefon. Jag har också ansvaret för att expandera våra rysktalande marknader.

Mina hobbyer inkluderar läsning, resor, mode, dans och Instagram!

img.jpg
img.jpg

Bráiam

Nationalitet: Brasilianare

Språk: Portugisiska, engelska, franska, spanska

Jag är ansvarig för expansion och utveckling av Kizoa på portugistalande marknader. Jag arbetar med att hålla alla våra kunder informerade om nya uppdateringar via nyhetsbrev, samt ge kundsupport på portugisiska.

Mina hobbyer inkluderar resor, att lyssna på musik, att laga brasilianska och portugisiska rätter och naturligtvis ... äta dem ;) ... och för att bränna alla kalorierna gillar jag att springa.

Katia

Nationalitet: Spanjorska

Språk: Spanska, franska

Som fransktalande kundsupportrepresentant är jag här för att hjälpa dig med allt du behöver, så att du har alla nödvändiga verktyg för att få ut mesta möjliga av ditt Kizoa-konto!

Mina hobbyer inkluderar att lyssna på musik, att dansa, att resa, volleyboll och titta på tv-serier!

img.jpgParis här kommer vi!


Historien om Kizoa sker i den vackra staden av ljus, Paris. Inte bara är Paris den perfekta bakgrunden för fantastiska bilder, men ett mindre känt faktum är, att fotografering med kamera har sitt ursprung i den omgivande regionen av Paris.
Kizoa har utvecklats längs samma väg som fotografering. Vi fortsätter arvet från alla de största uppfinnarna och innovatörerna, när det gäller fotografering och med samma passion som de hade i sitt arbete, så att vi kan erbjuda dig den Kizoa du har i dag.

img.jpg
img.jpg

1822: Det första fotografiet


Början av fotograferingskonsten går ända tillbaka till 1822. Den allra första bilden producerades av en fransk uppfinnare, Joseph Nicéphore Niépce, i hemstaden Chalon-sur-Saône, som bara ligger cirka 3 timmar från Paris. Även om han tog det första fotot genom tiderna, förstördes tyvärr hans första bild efter att många försök hade gjorts, för att duplicera det. Emellertid kunde han, framgångsrikt, 4 år senare ta ett nytt foto över utsikten från sitt fönster. Detta stycke historia kan fortfarande idag ses på Harry Ranson Center i Austin, Texas.

Fotografering: Frankrikes gåva till världen!


Några år efter Josephs milstolpeupptäckt, lyckades hans affärspartner, Louis Jacques-Mandé Daguerre, med ytterligare nyskapande fotografering. Detta genom att komma på den första kommersiellt framgångsrika fotografiska processen med hjälp av en camera obscura kallad daguerreotype. 1838 när Daguerre tog ett foto av en parisisk gata, stannade en fotgängare för att få sina skor putsade och blev därmed den första personen på ett fotografi. Denna uppfinning var så banbrytande, att Frankrike beslutade att betala Daguerre, för hans formel i utbyte att han tillkännagav sin upptäckt för världen och såsom en gåva från Frankrike, vilket han också gjorde 1839. Överklassen och inflytelserika människor runt om i världen ville ha självporträtt med hjälp av daguerreotypen. Några anmärkningsvärt kända ansikten fångade med denna uppfinning, från den tiden, inkluderar Abraham Lincoln, Edgar Allan Poe, Honoré de Balzac och flera.

img.jpg
img.jpg

Bröderna Lumière: Extraordinära innovatörer


Nästa stora milstolpe i fotografi kom med införandet av den första kommersiella användningen av färgfotografering känd som Lumière Autochrome, tack vare de franska innovatörerna, Louis och Auguste Lumière (Bröderna Lumière). De introducerade en patenterad färgfotograferingsprocess, som består av en glasplatta, belagd, på båda sidor, med mikroskopiska korn av färgad potatisstärkelse som fungerade som färgfilter. Denna nya typ av fotografering blev mycket populär för att fånga landskap och fotojournalistiska bilder.

Bröderna Lumière och filmkonsten


Inte enbart var de, de första att framgångsrikt kommersialisera färgfotograferingen, de uppfann också projicerade foton (projected cinematography). Även om Thomas Edison först hade "fångat" en spelfilm, som dock bara kunde ses av en person åt gången, genom ett titthål, var bröderna Lumière först med att projicera en spelfilm på en stor skärm. De gjorde detta genom att finslipa kinematografen som skulle fånga, skriva ut och projicera filmer på den stora skärmen. De höll sin första filmvisningen i 1895 i Paris på Salon Indien du Grand Café. Denna historiska händelse introducerade deras första film, Sortie des Usines Lumière à Lyon, (Arbetarna lämnar Lumières fabrik i Lyon). Framgången och att deras första 50-sekunders kortfilm var så populär, gjorde att de producerade många fler kortfilmer de följande månaderna.

img.jpg
img.jpg

Specialeffekter av "the one and only" kinemagikern!


Intressant nog var, att en i publiken, som var närvarande vid den första visningen av Lumièrebrödernas första kortfilm, var ingen mindre än en fransk illusionist och filmskapare, Marie-Georges-Jean Méliès, som senare blev den förste att använda olika filmtekniker, såsom stopptrick, time lapse-fotografering och framför allt specialeffekter.

Méliès mest kända filmer är "Resan till månen" och "The Impossible Voyage" som filmades 1902 och 1904. Dessa verk anses vara några av de tidigaste science fiction-filmerna och de första att visa specialeffekter, som aldrig hade setts förut. På grund av dessa banbrytande filmer, blev Méliès kallas kinemagikern.

Fotografering & Kizoa idag


Fotografering och film har kommit en lång väg, sedan Niepce fångade historiens första bild av utsikten från sitt fönster i en liten fransk stad utanför Paris. Nu - ett snabbt hopp fram till idag och till Kizoa, direkt från vårt kontor i det 20:e arrondissementet i Paris, där vi har fortsatt med innovationer och förbättringar för fotografering. Vi har skapat en one-stop webbplats och plattform, som tillåter oändliga möjligheter med bilder, videos och allt annat du kan fånga med din lins och gjuta in i en inspirerande skapelse med hjälp av din fantasi och naturligtvis ... Kizoa!

img.jpg

Kontakta oss med frågor, genom att skicka e-post till oss med formuläret nedan.
PARIS, HÖGKVARTER:

24 rue de l'Est
75020 Paris, France
Affärsförfrågningar:
+33 1 74 87 54 83