Molnlagring
av RAW-filer

Ha direktkontroll över dina RAW-filer


Vad är en RAW-fil? En RAW-fil är en digital fil, som genererats av digitalkameror (och andra enheter såsom skannrar) och som innehåller den ursprungliga bildfilen som tagits av enheten. Dessa filer genereras unikt, beroende på vilken apparat du använder och de behåller sin originalkvalité, utan att komprimeras eller redigeras för att passa in i andra filformat. Utöver det, är dessa filer faktiskt inte bildfiler, som kan läsas/visas i någon typ av bildprogram. En RAW-fil kräver särskilda program för att kunna visas och det är här Kizoa kommer in! I motsats till en JPEG- eller BMP-fil, är RAW-filer inte standardiserade. Varje digitalkameratillverkare använder sitt eget RAW-filformat (till exempel Nikon = NEF, Canon = CRW CR2, Panasonic = RW2, etc.) för att göra deras fil unik. Med Kizoa kan du läsa alla dessa filformat!

visual_content
Testa nu!

Hantera enkelt sparade filer - tack vare obegränsat lagringsutrymme!


Med vårt konto BUSINESS kan du lagra dina RAW-filer direkt på Kizoa med OBEGRÄNSAD MOLNLAGRING. Problemet med RAW-filer är, att de tar upp mycket plats och det är inte alltid möjligt att lagra dessa filer säkert på din dator. Vårt BUSINESS-medlemskap svarar direkt på det här problemet. Med det här medlemskapet kan du personifiera hur du lagrar dina RAW-filer och vi tar hand om att göra dem säkra på våra servrar. Allt du behöver är en internetuppkoppling och du kan komma åt ditt innehåll var som helst, utan att vara knuten till din egen dator. När du är ansluten till ditt Kizoa-konto, kan du både ladda ner och upp dina filer, till och från Kizoa, från den dator du använder. Den perfekta lösningen för en professionell fotograf i farten!

Dessutom behöver RAW-filer ett specifikt program, för att kunna läsas korrekt. Med Kizoa, oavsett vilken RAW-filtillägg som används, får du alltid tillgång till dessa filer, för att skapa dina filmer, vilket ger ett verkligt enkelt sätt att visa ditt arbete för nära och kära, vänner, kunder och kollegor.

visual_content
Testa nu!

BUSINESS - allt en proffsfotograf behöver!


Detta medlemskap är utformat med professionella fotografer i åtanke. Du kommer att kunna lagra och använda RAW-filtyper på ditt Kizoa-konto, de inbyggda filtyperna i olika kameror, för att sedan, när som helst, ladda ner till datorn.

Easily create and show your videos in 4K ultra HD! We’ve eliminated coding problems, compression of the original files, and all macroblocks, allowing you to upload your 4K files directly to our platform without any changes to the original file size. Once uploaded, you can then use your files in your creations to download them directly to your computer in ultra HD!

BUSINESS ger dig också exklusiv tillgång till en kommersiell licens, så att du kan sälja de filmer, du skapar i Kizoa samtidigt som de är lagligt skyddade.

4K_Content3
Testa nu!

UNDERSÖK FUNKTIONERNA FÖR FOTO EXPERTMEDLEMSKAPET

Molnlagring och hantering av RAW-filer
Du kan ladda upp alla RAW-filtyper till Kizoa för att lagra dem
säkert på våra säkra och privata servrar. Med PHOTO EXPERT-medlemskapet drar du nytta av obegränsad molnlagring, där
utrymme inte kommer att vara något problem!
Det innebär, att du kan komma åt dina bilder från vilken dator
som helst, för att ladda ner eller upp. Här är en lista pår de RAW-
filtyper som är kompatibla på Kizoa:
*.cr2;*.crw;*.arw;*.dng;*.mrw;*.nef;*.pef;*.raf;*.raw;*.rw2;*.srw;
*.x3f;*.erf;*.kdc;*.mos;*.mef;*.nrw;*.orf.


Flera konton
Med PHOTO EXPERT-medlemskapet kan du dela med dig av dina Premiumfördelar till två andra konton. Du betalar för ditt
medlemskap och låter ett par av dina vänner också dra fördel av förmånerna! Tre Kizoa-konton kommer att kunna utnyttja alla
funktioner i PHOTO EXPERT; du får, i princip, tre till priset av ett!


Återförsäljarlicens
Om du bestämmer dig för att göra filmer, bränner dem på DVD
och sedan säljer skivorna, som en del av ditt fotografiska företag,
då har vi, legalt, täckt upp för dig! Vår återförsäljarlicens gör, att
du juridiskt kan sälja dina skapelser gjorda på Kizoa, för att ditt
företag kan växa vidare.
4K Filmskapare och videoredigerare
Tack vare PHOTO EXPERT, så utnyttjas Ultra High Definition-upplösningen i dina skapelser. Du kan ladda upp videos i 4K-upplösning på ditt Kizoa-konto, som kan användas för att skapa filmer och som du sedan kan ladda ner i 2160p-upplösning till till din dator. Utnyttja fördelen av att titta på dina filmer på de största skärmarna, samtidigt som du behåller ursprunglig kvalité!


Kommersiell användarlicens
När du skapar filmer med ditt PHOTO EXPERT-medlemskap kommer du automatiskt, att omfattas av vår kommersiella användarlicens för att distribuera och visa dina filmer, vare sig det gäller på en tv-skärm i din butik, på din hemsida eller om du skickar dem till dina kunder.


Man-mot-man-lektion
Som hjälp för att göra dina filmer, så bra som de kan bli, kan du dra nytta av en 30 minuters "träningspass" med en av våra experter på Kizoa. Vi går igenom vilka verktyg du ska använda och svarar på eventuella frågor!