Affärs- och säljvideos

Enkel marknadsföring
med hjälp av videos

Smart och kraftfull

Ökat engagemang

Visa vårt sortiment

KIZOA FÖR DIN VERKSAMHET


Kizoa erbjuder företag av alla storlekar möjlighet att skapa videos och collage, för att marknadsföra och demonstrera egna produkter och tjänster. Vår plattform är användbar, för att visa vad som gör ditt företag unikt, vilket kan leda till att potentiella kunder vill lära sig mer, om vad du gör. Kizoa är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg - lätt att använda, effektivt och professionellt för alla typer av företag. Gör ett bildspel med dina produkter, en virtuell rundtur i fastigheter, en högkvalitativ video av en händelse, en klientfilm med professionell fotografering eller något annat som din verksamhet har att erbjuda. När du är klar, kan du enkelt bädda in din video på din hemsida eller dela den på sociala medier för att sprida information om ditt företag och på så sätt generera fler potentiella kunder till företaget!

Testa nu!

OBEGRÄNSAD LAGRING


Vackra bilder och videoklipp av hög kvalitet är viktiga för att effektivt marknadsföra ditt företag, men de tar upp mycket utrymme på din dator. Det är därför Kizoa erbjuder obegränsad lagring för företagare och professionella fotografer med våra PREMIUM PROFESSIONAL- och BUSINESS-medlemskap. Jämfört med andra molntjänster (OneDrive, Dropbox, Google Drive och Box), erbjuder Kizoa livstid, så med en engångsbetalning får du obegränsat lagringsutrymme online, som du kan komma åt från var som helst runt om i världen.

video_stockage.jpg
Testa nu!

HÖGKVALITATIVA BILDER FÖR KRAFTFULLA KAMPANJER


Nyckeln till effektiv marknadsföring är det visuella bildmaterialet som används för att visa upp dina produkter och företagstjänster. Kizoa erbjuder möjligheten att skapa filmer i Full HD och 4K-upplösning. Detta kan vara användbart på många olika sätt, t.ex. för att marknadsföra evenemang, för reklamprodukter, för att locka potentiella kunder till din restaurang och detta tack vare vackra bilder, som kan integreras i kampanjvideos.

4K_Content2.jpg
Testa nu!

VIDEOMARKNADSFÖRING PÅ ETT ENKELT SÄTT


Videos har blivit en av de mest kraftfulla och effektiva metoderna för att marknadsföra företag, produkter och tjänster. Detta fenomen kallas videomarknadsföring och är viktigt för att upprätthålla en stark nät-tillvaro. Kizoa erbjuder dig nödvändiga verktyg, inte bara för att enkelt skapa kampanjvideor, utan också dela dem online för att sprida ordet till dina anhängare via Facebook, YouTube, Twitter, e-post eller att bädda in din video på egen webbplats eller blogg.

Social_Network
Testa nu!

Hur kan jag köpa Kizoa Premium?
Du kan köpa Premium genom att använda Visakort, MasterCard,
American Express, etc... Du kan också slutföra ditt köp via
PayPal, banköverföring eller check (beroende på ditt hemland).


Vad menas med livstids Premium-medlemskap?
Det innebär att du bara betalar en engångsavgift (inga automatiska förnyelser eller prenumerationer). Du kan när som helst uppgradera
till ett annat medlemskap och bara betala mellanskillnaden.


Är min betalning säker?
Din online-betalning via Kizoa är helt säker och behandlad via vår verifierade bankpartner, Société Générale, som är en av de ledande onlinebetalningsspecialisterna. Var så säker på, att dina kreditkortsuppgifter aldrig kommer att lagras i vårt system och du kommer aldrig att debiteras automatiskt.


Kan jag få en faktura på mitt köp?
Självklart! Kontakta bara vår kundsupport för att be om en faktura.
Ge oss ditt företagsnamn, e-post och adress samt eventuella
övriga uppgifter, som du behöver få visade på kvittot. Vi skickar
den via e-post inom 48 timmar.


Är videomallarna anpassningsbara?
Ja, du kan ändra vilken som helst av våra mallar för att personifiera
texten, musiken, effekterna etc., allt för att de bäst kan representera
ditt företag.


Är Kizoa kompatibel med inbäddning på en webbplats eller blogg?
Naturligtsvis! Kizoa erbjuder dig några alternativ, när det gäller att placera dina kampanjvideos på din webbplats eller blogg. Du kan kopiera online-länken till din film samt två varianter av HTML-kod beroende på vilken plattform du avser att infoga den i.


Hur många videos kan jag ladda ner per dag?
Goda nyheter ... det finns ingen gräns! Beroende på din medlemsnivå kan du ladda ner filmer av olika längd, så många gånger du vill per dag.


Hur lång tid tar det, att ladda ner min video?
Vi har satt in en serie högpresterande servrar, för att konvertera filmer till videofiler, så fort som möjligt. En exakt tidsram är svår att förutsäga, eftersom flera faktorer beaktas, men du bör i allmänhet få din fil inom några minuter.