Gör dina filmer
4K Ultra High Definition

Med 4K är dina filmer som på bio, i superhög upplösning!

Ultra HD, annars känd som 4K, innebär att definitionen av dina filmer består av 3840 pixlar per rad för 2160 linjer. Det gör totalt 8,3 megapixlar i en film skapad med ett 16:9-förhållande. Den skapade bilden är således fyra gånger skarpare än en Full HD 1080p-bild, som är 1920 pixlar per rad för 1080 linjer. Denna bildupplösning, som tidigare enbart användes i Digital Cinema, är nu tillgänglig för alla, tack vare senaste decenniets utveckling av olika högkvalitativa tv-apparater, kameror och smartphones. Med Ultra HD kommer dina filmer att bli skarpare, klarare och visa alla de detaljer, som du inte kan se i en film gjord i bara Full HD.

4K_Content1
Testa nu!

Få ut det mesta av dina videoklipp

Du kan nu bli en expertfotograf eller videograf genom att fånga dina videoklipp i ultrahög upplösning. Det finns inte många verktyg där ute, som låter dig dra nytta av högkvalitativa bilder och videoklipp. Med Kizoas konto BUSINESS har du tillgång till alla våra kreativa verktyg för att skapa filmer i 4K. Då kommer dina filer, att kunna laddas upp och sparas på vår plattform i sin ursprungliga 2160p-upplösning och behålla sin ursprungliga kvalité. Det betyder, att ingen mer automatisk omvandling till 1080p sker och att du inte längre förlorar den höga kvalitén på dina kreationer.

4K_Content2
Testa nu!

BUSINESS - för dina behov!

Photo Expert-kontot är utformat med åtanke på/för expertfotografer. Du kan ladda upp och hantera egna RAW-filer som ursprungligen tas av din digitalkamera. Oavsett filtillägg, kan du ladda upp dessa filer till Kizoa och ladda ner dem direkt till din dator.

När du skapar dina videoklipp i 4K, presenterar du och tittar på dina filmer i Ultra HD! Vi har eliminerat eventuella kodproblem, all komprimering av originalfilerna och alla makroblockare, så du kan ladda upp dina 4K-filer direkt till vår plattform, utan några ändringar av den ursprungliga filstorleken. När du har laddat upp dem, kan du ladda ner dem direkt till din dator i Ultra HD!

Photo Expert ger dig också exklusiv tillgång till en kommersiell licens, så att du kan sälja de filmer du skapar med våra verktyg på Kizoa-plattformen och allt är lagligt tillåtet för kommersiell användning.

4K_Content
Testa nu!

UPPTÄCK FUNKTIONERNA MED BUSINESS-MEDLEMSKAPET

Molnlagring och hantering av RAW-filer
Du kan ladda upp alla RAW-filtyper till Kizoa för att säkert lagra dem på våra säkra och privata servrar. Med BUSINESS-medlemskapet drar
du nytta av obegränsad molnlagring, d.v.s. utrymmet kommer inte vara något problem! Detta innebär, att du kan komma åt dina bilder, för att ladda ner dem, från en dator var och när som helst. Här är en lista över
de RAW-filtyper som är kompatibla med Kizoa:
*.cr2;*.crw;*.arw;*.dng;*.mrw;*.nef;*.pef;*.raf;*.raw;*.rw2;*.srw;*.x3f;*
.erf;*.kdc;*.mos;*.mef;*.nrw;*.orf.


Flera konton
Med BUSINESS-medlemskapet kan du också utöka till ytterligare
två konton. Du betalar ditt medlemskap och låter ett par av dina vänner också få dessa förmåner! Tre Kizoakonton får alla funktioner i BUSINESS - en 3 till 1-affär!


Återförsäljarlicens
Om du bestämmer dig för att göra filmer, bränna dem på DVD och
sedan sälja dessa, som en del av ditt fotoföretag, så är du lagligt
skyddad! Vår återförsäljarlicens gör, att du, med ekonomisk förtjänst,
kan sälja det du skapar på Kizoa.
4K film- och videoredigerare
Tack vare att BUSINESS, utnyttjar Ultra High Definition-upplösning, för det du skapar, kan du ladda upp videos i 4K-upplösning till ditt Kizoa-konto och sedan använda dem för att skapa filmer. Dessa kan du därefter ladda ner i 2160p-upplösning och då kan du, med bibehållen kvalité, se och visa dina filmer på väldigt stora skärmar.


Kommersiell användningslicens
När du skapar en film med BUSINESS kommer du automatiskt att omfattas av vår kommersiella användarlicens, för att kunna distribuera och visa de filmer du önskar, t.ex. på en tv-skärm i din butik, på din hemsida eller skicka dem till dina kunder.


Man-mot-man-utbildning
För att hjälpa dig att göra dina filmer, så bra som möjligt, kan du dra nytta av ett 30 minuters träningspass med en av våra experter på Kizoa. Vi går igenom vilka verktyg som ska användas och svarar på de frågor du har.